Mėsos kukuliai pomidorų padaže su baltosiomis pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Mėsos kukuliai pomidorų padaže su baltosiomis pupelėmis

Pupelėse yra visų būtinų medžiagų normaliam organizmo funkcionavimui, todėl žmogus gali ilgai valgyti vienas pupeles, tik kaitaliodamas jų rūšis, o jaustis puikiai ir neturėti jokių sveikatos problemų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos kukuliai pomidorų padaže su baltosiomis pupelėmis Žingsnis 1
Nulupkite vieną svogūną, supjaustykite jį mažais kubeliais ir sudėkite į maltą mėsą. Pasūdykite ir papipirinkite faršą, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Suformuokite mėsos kukulius. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių apkepkite mėsos kukulius.

Žingsnis 2

Mėsos kukuliai pomidorų padaže su baltosiomis pupelėmis Žingsnis 2
Antrąjį svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Pomidorą perpjaukite per pusę, pašalinkite kotelį ir supjaustykite griežinėliais. Nulupkite kotelius, išimkite sėklas ir supjaustykite juostelėmis.

Žingsnis 3

Mėsos kukuliai pomidorų padaže su baltosiomis pupelėmis Žingsnis 3
Sudėkite supjaustytas daržoves, pomidorų minkštimą, prieskonius, druską, vandenį, išmaišykite ir užvirinkite. Uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių, kol daržovės išvirs, tada sudėkite pupeles, išmaišykite ir virkite dar 5-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos