Publikavimo data: 2025-08-18
Mėsos kukuliai su daržovių ragu
Mėsos kukuliai su daržovių ragu - labai skanus ir neįprastas patiekalas. Dėl daržovių jame yra daug naudingų vitaminų. Dėl paprastų ingredientų jį paprasta paruošti, tačiau jis pasižymi puikiu skoniu. Šis receptas ypač vertinamas žiemos metu ir vis tiek išlieka naminis bei apetitiškas.
Žingsnis 1
Virtuviniu peiliu susmulkinkite svogūną, česnaką ir kiaušinius, tada sudėkite ingredientus į faršą. Pabarstykite prieskoniais ir džiūvėsėliais.
Žingsnis 2
Pamirkykite rankas vandenyje ir suformuokite maždaug 5 cm dydžio mėsos kukulius. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Supjaustykite svogūną ir sudėkite į keptuvę. Ant svogūno supilkite česnaką ir toliau kepkite. Pripilkite keptuvę vandens. Sudėkite pomidorus be žievelės ir rūgštynes. Pagardinkite druska ir palikite ant ugnies.
Žingsnis 3
Nulupkite ir supjaustykite morkas, tada sudėkite mėsos kukulius į troškinį. Įdėkite patiekalą į keptuvę ir kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos