Publikavimo data: 2025-08-19
Mėsos kukuliai su garnyru
Mėsos kukuliai patinka ir suaugusiesiems, ir vaikams, jie būna labai švelnūs, su gardžiu padažu.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžius. Susmulkinkite pusę svogūno.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite maltą mėsą, ryžius, smulkintą svogūną, druską ir pipirus. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Supjaustykite pusę svogūno, sudėkite į keptuvę ir užpilkite augaliniu aliejumi.
Žingsnis 4
Suformuokime mėsos kukulius.
Žingsnis 5
Kiekvieną gabalėlį apvoliokite miltuose.
Žingsnis 6
Sudėkite į keptuvę ant svogūnų.
Žingsnis 7
Kepkite iš abiejų pusių.
Žingsnis 8
Paruoškite padažą. Atskirame dubenyje sumaišykite 200 ml vandens su miltais ir pomidorų pasta.
Žingsnis 9
Supilkite ant mėsos kukulių. Troškinkite, kol išvirs.
Kategorijos