Mėsos kukuliai su garnyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Mėsos kukuliai su garnyru

Mėsos kukuliai patinka ir suaugusiesiems, ir vaikams, jie būna labai švelnūs, su gardžiu padažu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
335 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos kukuliai su garnyru Žingsnis 1
Išvirkite ryžius. Susmulkinkite pusę svogūno.

Žingsnis 2

Mėsos kukuliai su garnyru Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite maltą mėsą, ryžius, smulkintą svogūną, druską ir pipirus. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Mėsos kukuliai su garnyru Žingsnis 3
Supjaustykite pusę svogūno, sudėkite į keptuvę ir užpilkite augaliniu aliejumi.

Žingsnis 4

Mėsos kukuliai su garnyru Žingsnis 4
Suformuokime mėsos kukulius.

Žingsnis 5

Mėsos kukuliai su garnyru Žingsnis 5
Kiekvieną gabalėlį apvoliokite miltuose.

Žingsnis 6

Mėsos kukuliai su garnyru Žingsnis 6
Sudėkite į keptuvę ant svogūnų.

Žingsnis 7

Mėsos kukuliai su garnyru Žingsnis 7
Kepkite iš abiejų pusių.

Žingsnis 8

Mėsos kukuliai su garnyru Žingsnis 8
Paruoškite padažą. Atskirame dubenyje sumaišykite 200 ml vandens su miltais ir pomidorų pasta.

Žingsnis 9

Mėsos kukuliai su garnyru Žingsnis 9
Supilkite ant mėsos kukulių. Troškinkite, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos