Mėsos kukuliai su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Mėsos kukuliai su grybais

Labai švelnūs mėsos kukuliai puikiai tinka lengvai vakarienei.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
235 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos kukuliai su grybais Žingsnis 1
Susmulkinkite 1 svogūną ir sutarkuokite morkas (galite jas ir supjaustyti, bet aš mėgstu tarkuotas). Siųskite juos kartu į keptuvę, įkaitintą su aliejumi, sudėkite pomidorų pastą. Nuolat maišykite, žiūrėdami, kad nesudegtų.

Žingsnis 2

Mėsos kukuliai su grybais Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną arba susmulkinkite mikseriu. Nusunkite vandenį nuo ryžių.

Žingsnis 3

Mėsos kukuliai su grybais Žingsnis 3
Įmaišykite faršą, svogūnus ir ryžius, pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Mėsos kukuliai su grybais Žingsnis 4
Suformuokite mėsos kukulius ir sudėkite juos į keptuvę kartu su morkomis ir svogūnais. Kepkite iš abiejų pusių, kol lengvai paruduos.

Žingsnis 5

Mėsos kukuliai su grybais Žingsnis 5
Į mėsos kukulius įpilkite verdančio vandens ir sumažinkite kaitrą iki pusės. Uždenkite dangčiu ir palikite 10-15 minučių, retkarčiais apversdami mėsos kukulius.

Žingsnis 6

Mėsos kukuliai su grybais Žingsnis 6
Išvirkite grikius. Jie puikiai tinka prie patiekalo.

Žingsnis 7

Mėsos kukuliai su grybais Žingsnis 7
Aš naudojau konservuotus grybus, bet galite naudoti ir šaldytus arba šviežius grybus. Juos smulkiai supjaustykite ir sudėkite į mėsos kukulius. Pagardinkite druska ir pipirais. Troškinkite dar 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos