Publikavimo data: 2024-06-16
Mėsos kukuliai su kepsniais
Mėsos kukuliai, mėsos kukuliai arba tiesiog mėsos kukuliai, troškinti su daržovėmis. Juos galima patiekti su bet kokiu garnyru arba patiekti kaip atskirą patiekalą.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus, sutarkuokite morkas, kubeliais supjaustykite cukiniją, jei ją ruošiate vietoj daržovių mišinio.
Žingsnis 2
Augaliniame aliejuje lengvai pakepinkite svogūną. Sudėkite visas daržoves. Troškinkite 5 minutes, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.
Žingsnis 3
Iš maltos mėsos suformuokite kotletukus.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite mėsos kukulius, šiek tiek įspausdami juos į daržoves.
Žingsnis 5
Įpilkite vandens iki pusės mitballs. Uždenkite dangčiu ir virkite 15 minučių. Pagal pageidavimą įberkite žolelių.
Kategorijos