Publikavimo data: 2025-08-17
Mėsos kukuliai su lešonu
Mėsos kukuliai gali būti laikomi ir atskiru patiekalu, ir garnyru, juos mėgsta beveik visi. Gaminimo galimybės taip pat gana įvairios. Galima naudoti įvairią mėsą - kiaulieną, jautieną, triušieną, paukštieną. Galite gaminti su įvairiais padažais, naudodami įvairius produktų derinius. Mėsos kukulių su lecho padažu receptas yra paprastas ir gana skanus.
Žingsnis 1
Svogūną ir česnaką sumalkite mėsmale. Tuomet mėsą sumalkite mėsmale. Viską sumaišykite.
Žingsnis 2
Į mišinį suberkite nuplautus ryžius, džiūvėsėlius, druską, pipirus ir kiaušinį. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Iš mišinio iškočiokite apvalius kiaušinio formos rutuliukus. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus. Kai aliejus įkaista, lengvai apkepkite rutuliukus iš abiejų pusių ant didelės ugnies po 2 minutes.
Žingsnis 4
Paruoškite lecho išėmę jį iš stiklainio ir sumaišę pomidorų pastą su vandeniu. Supilkite lecho ir vandenį su pomidorų pasta į apkeptus kotletus, užvirinkite ir troškinkite ant mažos ugnies dar 15-20 minučių.
Kategorijos