Mėsos kukuliai su lešonu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Mėsos kukuliai su lešonu

Mėsos kukuliai gali būti laikomi ir atskiru patiekalu, ir garnyru, juos mėgsta beveik visi. Gaminimo galimybės taip pat gana įvairios. Galima naudoti įvairią mėsą - kiaulieną, jautieną, triušieną, paukštieną. Galite gaminti su įvairiais padažais, naudodami įvairius produktų derinius. Mėsos kukulių su lecho padažu receptas yra paprastas ir gana skanus.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos kukuliai su lešonu Žingsnis 1
Svogūną ir česnaką sumalkite mėsmale. Tuomet mėsą sumalkite mėsmale. Viską sumaišykite.

Žingsnis 2

Mėsos kukuliai su lešonu Žingsnis 2
Į mišinį suberkite nuplautus ryžius, džiūvėsėlius, druską, pipirus ir kiaušinį. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Mėsos kukuliai su lešonu Žingsnis 3
Iš mišinio iškočiokite apvalius kiaušinio formos rutuliukus. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus. Kai aliejus įkaista, lengvai apkepkite rutuliukus iš abiejų pusių ant didelės ugnies po 2 minutes.

Žingsnis 4

Mėsos kukuliai su lešonu Žingsnis 4
Paruoškite lecho išėmę jį iš stiklainio ir sumaišę pomidorų pastą su vandeniu. Supilkite lecho ir vandenį su pomidorų pasta į apkeptus kotletus, užvirinkite ir troškinkite ant mažos ugnies dar 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos