Publikavimo data: 2025-08-20
Mėsos kukuliai su padažu
Tai labai sotus patiekalas, kuris patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems. Šiuos mėsos kukulius paruošite greitai.
Žingsnis 1
Iš anksto išvirkite ryžius. Morką ir svogūną sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Keptuvėje pakepinkite morkas ir svogūnus.
Žingsnis 3
Į maltą mėsą sudėkite pusę kepsnio. Įberkite ryžių, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Suformuokite mėsos kukulius.
Žingsnis 5
Kepkite mėsos kukulius po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 6
Likusią kepsnio dalį užpilkite vandeniu, įberkite šiek tiek druskos ir pomidorų pastos. Užvirkite keptuvėje.
Žingsnis 7
Į padažą sudėkite mėsos kukulį ir 20 minučių troškinkite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu.
Kategorijos