Publikavimo data: 2025-08-20
Mėsos kukuliai su padažu "Švelnumas"
Šį receptą pasirinkau dėl paprasto paruošimo ir patiekalo skonio.
Žingsnis 1
Duoną 2 minutes pamirkykite piene. Sutarkuokite pusę svogūno ir bulvę smulkia tarka. Šiuos ingredientus sudėkite į maltą kiaulieną. Pagal skonį pagardinkite druska.
Žingsnis 2
Pusę svogūno supjaustykite kubeliais, morką sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite morkas ir svogūnus į puodą, įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 3
Į puodą įpilkite vandens, įberkite druskos pagal skonį ir užvirinkite.
Žingsnis 4
Iš maltos mėsos suformuokite kotletukus, apvoliokite juos miltuose ir sudėkite į sultinį. Virkite 15 minučių.
Kategorijos