Mėsos kukuliai su padažu "Švelnumas" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Mėsos kukuliai su padažu "Švelnumas"

Šį receptą pasirinkau dėl paprasto paruošimo ir patiekalo skonio.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos kukuliai su padažu "Švelnumas" Žingsnis 1
Duoną 2 minutes pamirkykite piene. Sutarkuokite pusę svogūno ir bulvę smulkia tarka. Šiuos ingredientus sudėkite į maltą kiaulieną. Pagal skonį pagardinkite druska.

Žingsnis 2

Mėsos kukuliai su padažu "Švelnumas" Žingsnis 2
Pusę svogūno supjaustykite kubeliais, morką sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite morkas ir svogūnus į puodą, įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir troškinkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Mėsos kukuliai su padažu "Švelnumas" Žingsnis 3
Į puodą įpilkite vandens, įberkite druskos pagal skonį ir užvirinkite.

Žingsnis 4

Mėsos kukuliai su padažu "Švelnumas" Žingsnis 4
Iš maltos mėsos suformuokite kotletukus, apvoliokite juos miltuose ir sudėkite į sultinį. Virkite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos