Publikavimo data: 2025-08-17
Mėsos kukuliai su pomidorų padažu
Amžinas klausimas: ką gaminti? Štai vienas iš mano vaikystės receptų, tik anksčiau mama jį gamindavo su grietine. Mūsų šeimoje jį gaminame su pomidorų padažu.
Žingsnis 1
Mes gaminame maltinukus arba juos perkame. Turiu 50/50 vištienos filė ir kiaulienos. Taip pat susukame svogūną. Sumaišome su virtais ryžiais, ryžius galima virti al dente.
Žingsnis 2
Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite morkas, aš jas taip pat pertrinu per mėsmalę, taip pat svogūnus. Įdėkite pomidorų pastos arba padažo.
Žingsnis 3
Kai kepsnys bus paruoštas, į jį įberkite 1 valgomąjį šaukštą miltų ir sumaišykite su daržovėmis.
Žingsnis 4
Kai mišinys keptuvėje taps vientisas, įpilkite puodelį vandens arba puodelį sultinio, jei turite.
Žingsnis 5
Į šį padažą sudėkite mėsos kukulius. Uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 20 minučių.
Kategorijos