Mėsos ledinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Mėsos ledinukai

Šį receptą radau internete. Visa šeima jį įvertino. Patiko net vaikui, kuris nemėgsta mėsos.
Gaminimo laikas
42 min.
Laikas virtuvėje
27 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos ledinukai Žingsnis 1
Filė supjaustykite griežinėliais, nulupkite svogūnus.

Žingsnis 2

Mėsą ir svogūnus sumalkite mėsmale.

Žingsnis 3

Pasūdykite, pagardinkite pipirais, suberkite manų kruopas.

Žingsnis 4

Gerai išmaišykite ir palikite 30 minučių.

Žingsnis 5

Suformuokite ledinukus ant iešmo, apvyniokite juos šonine.

Žingsnis 6

Dėkite ant kepimo skardos ir 30 minučių pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos