Mėsos mišrainė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Mėsos mišrainė

Mėsos soljanka - tradicinė rusiška sriuba, gaminama iš mėsos produktų, į kurią dedama pomidorų pastos, svogūnų ir marinuotų agurkų. Patiekalas yra maloniai rūgštokas ir aštraus skonio. Į soliaką tradiciškai dedama įvairių mėsos produktų: jautienos, vištienos, kiaulienos, dešros, kumpio ir net subproduktų. Štai kodėl jį vadina hodžodžu! Neretai į hodgepodge dedama alyvuogių, alyvuogių ir citrinos griežinėlių, kurie pakelia patiekalą į naują lygį ir padaro jį vertą restorano.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
64 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsos mišrainė Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plonomis plunksnelėmis.

Žingsnis 2

Mėsos mišrainė Žingsnis 2
Supjaustykite jautieną griežinėliais

Žingsnis 3

Mėsos mišrainė Žingsnis 3
Vištienos filė supjaustykite nedidelėmis juostelėmis.

Žingsnis 4

Mėsos mišrainė Žingsnis 4
Dešreles supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 5

Mėsos mišrainė Žingsnis 5
Marinuotus agurkus supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 6

Mėsos mišrainė Žingsnis 6
Alyvuoges supjaustykite žiedais.

Žingsnis 7

Mėsos mišrainė Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus ant vidutinės ugnies 5 minutes, kol taps auksiniai.

Žingsnis 8

Mėsos mišrainė Žingsnis 8
Sudėkite jautieną ir vištieną prie svogūnų ir kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 9

Mėsos mišrainė Žingsnis 9
Sudėkite dešreles ir viską kartu kepkite dar 2 minutes.

Žingsnis 10

Mėsos mišrainė Žingsnis 10
Sudėkite marinuotus agurkus ir pomidorų pastą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite.

Žingsnis 11

Mėsos mišrainė Žingsnis 11
Kai sultinys užvirs, sudėkite į jį keptą mėsą ir daržoves. Jei reikia, įdėkite lauro lapą. Virkite sriubą ant silpnos ugnies 20 minučių.

Žingsnis 12

Mėsos mišrainė Žingsnis 12
Pačioje pabaigoje sudėkite alyvuoges. Pagal skonį pagardinkite sriubą druska ir pipirais.

Žingsnis 13

Mėsos mišrainė Žingsnis 13
Mėsos mišrainė paruošta. Uždenkite jį dangčiu ir palikite 30 minučių, kad išbrinktų.

Žingsnis 14

Mėsos mišrainė Žingsnis 14
Dalį mišrainės papuoškite citrinos skiltele ir smulkintais žalumynais. Įdėkite šaukštą grietinės. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos