Publikavimo data: 2024-03-31
Mėsos mišrainė
Mėsos soljanka - tradicinė rusiška sriuba, gaminama iš mėsos produktų, į kurią dedama pomidorų pastos, svogūnų ir marinuotų agurkų. Patiekalas yra maloniai rūgštokas ir aštraus skonio. Į soliaką tradiciškai dedama įvairių mėsos produktų: jautienos, vištienos, kiaulienos, dešros, kumpio ir net subproduktų. Štai kodėl jį vadina hodžodžu! Neretai į hodgepodge dedama alyvuogių, alyvuogių ir citrinos griežinėlių, kurie pakelia patiekalą į naują lygį ir padaro jį vertą restorano.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plonomis plunksnelėmis.
Žingsnis 2
Supjaustykite jautieną griežinėliais
Žingsnis 3
Vištienos filė supjaustykite nedidelėmis juostelėmis.
Žingsnis 4
Dešreles supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 5
Marinuotus agurkus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 6
Alyvuoges supjaustykite žiedais.
Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus ant vidutinės ugnies 5 minutes, kol taps auksiniai.
Žingsnis 8
Sudėkite jautieną ir vištieną prie svogūnų ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 9
Sudėkite dešreles ir viską kartu kepkite dar 2 minutes.
Žingsnis 10
Sudėkite marinuotus agurkus ir pomidorų pastą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite.
Žingsnis 11
Kai sultinys užvirs, sudėkite į jį keptą mėsą ir daržoves. Jei reikia, įdėkite lauro lapą. Virkite sriubą ant silpnos ugnies 20 minučių.
Žingsnis 12
Pačioje pabaigoje sudėkite alyvuoges. Pagal skonį pagardinkite sriubą druska ir pipirais.
Žingsnis 13
Mėsos mišrainė paruošta. Uždenkite jį dangčiu ir palikite 30 minučių, kad išbrinktų.
Žingsnis 14
Dalį mišrainės papuoškite citrinos skiltele ir smulkintais žalumynais. Įdėkite šaukštą grietinės. Gero apetito.
Kategorijos