Mėsos mišrainė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Mėsos mišrainė

Šiandien pasidalinsiu labai paprasto, bet labai skanaus patiekalo receptu. Mūsų šeima jį labai mėgsta ir valgo abiem skruostais.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.8/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Pasiųskite mėsą virti.

Žingsnis 2

Mėsos mišrainė Žingsnis 2
Kol mėsa verda, svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, morkas ir marinuotus agurkus sutarkuokite stambia tarka ir pasiųskite juos troškinti su saulėgrąžų aliejumi ir pomidorų pasta.

Žingsnis 3

Mėsos mišrainė Žingsnis 3
Supjaustykite bulves ir rūkytą dešrą griežinėliais. Citriną supjaustykite kubeliais, o alyvuoges - žiedais.

Žingsnis 4

Mėsos mišrainė Žingsnis 4
Kai mėsa išvirs, išimkite ją iš sultinio ir supjaustykite nedideliais griežinėliais. Sūdykite sultinį ir sudėkite visus ingredientus. Virkite, kol suminkštės, apie 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, padažai, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, kopūstų sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su kopūstais

Kategorijos