Publikavimo data: 2025-08-19
Mėsos mišrainė
Šiandien pasidalinsiu labai paprasto, bet labai skanaus patiekalo receptu. Mūsų šeima jį labai mėgsta ir valgo abiem skruostais.
Žingsnis 1
Pasiųskite mėsą virti.
Žingsnis 2
Kol mėsa verda, svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, morkas ir marinuotus agurkus sutarkuokite stambia tarka ir pasiųskite juos troškinti su saulėgrąžų aliejumi ir pomidorų pasta.
Žingsnis 3
Supjaustykite bulves ir rūkytą dešrą griežinėliais. Citriną supjaustykite kubeliais, o alyvuoges - žiedais.
Žingsnis 4
Kai mėsa išvirs, išimkite ją iš sultinio ir supjaustykite nedideliais griežinėliais. Sūdykite sultinį ir sudėkite visus ingredientus. Virkite, kol suminkštės, apie 15 minučių.
Kategorijos