Mėsos nugarinė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Mėsos nugarinė

Sultinga ir aromatinga nugarinė be jokio vargo. Pagrindinis šio recepto akcentas - marinatas. Naršarabo padažas patiekalui suteikia neįprasto skonio.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.3/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos nugarinė Žingsnis 1
Pasūdykite ir papipirinkite nugarinę, užpilkite padažu ir palikite 1 valandą.

Žingsnis 2

Mėsos nugarinė Žingsnis 2
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, įpilkite augalinio aliejaus ir šiek tiek pakepinkite smulkintas česnako skilteles.

Žingsnis 3

Mėsos nugarinė Žingsnis 3
Apkepkite nugarinę ant didelės ugnies. Tada sumažinkite ugnį, uždenkite ir troškinkite 30 minučių, prireikus įpilkite vandens.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos