Publikavimo data: 2025-08-20
Mėsos palaima
Šio recepto mėsa bus sultinga ir skani.
Žingsnis 1
Paruoškite prieskonius: sumalkite juoduosius pipirus ir jūros druską, papriką sumaišykite su Provanso žolelėmis, galite naudoti džiovintą česnaką.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite 2 cm storio griežinėliais, apskrudinkite, įtrinkite druska ir prieskoniais.
Žingsnis 3
Perkelkite mėsą į gilų indą, įpilkite šaukštą majonezo (antroji majonezo dalis pravers vėliau), supilkite pusę alyvuogių aliejaus ir palikite marinuotis bent 40 minučių.
Žingsnis 4
Paruoškite padažą: sūrį sutarkuokite smulkia tarka, įmaišykite kitą pusę majonezo.
Žingsnis 5
Pomidorus supjaustykite žiedais.
Žingsnis 6
Kai mėsa marinuosis, sudėkite ją ant kepimo skardos, pateptos likusiu alyvuogių aliejumi. Ant viršaus išdėliokite pomidorus.
Žingsnis 7
Ant pomidorų užtepkite majonezo ir sūrio padažo. Dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių.
Žingsnis 8
Po 30 minučių išimkite mėsą iš orkaitės.
Kategorijos