Mėsos "Raffaellos" su sūrio viduriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Mėsos "Raffaellos" su sūrio viduriu

Išorėje traškūs, viduje - skystas viduriukas, panašūs į saldainius "Raffaello", tik su mėsa. Jie nepaliks abejingų nė vieno jūsų šeimos nario.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos "Raffaellos" su sūrio viduriu Žingsnis 1
Bulves sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite į gilų dubenį.

Žingsnis 2

Mėsos "Raffaellos" su sūrio viduriu Žingsnis 2
Į bulves sudėkite maltą mėsą, kiaušinį ir prieskonius.

Žingsnis 3

Mėsos "Raffaellos" su sūrio viduriu Žingsnis 3
Pamirkykite duoną piene, paruoškite džiūvėsėlius, sūrį supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Mėsos "Raffaellos" su sūrio viduriu Žingsnis 4
Į dubenį su malta mėsa sudėkite piene išmirkytą duoną.

Žingsnis 5

Mėsos "Raffaellos" su sūrio viduriu Žingsnis 5
Gerai išmaišykite mišinį. Pradėkite formuoti rutuliukus ir į kiekvieno jų vidurį įdėkite po sūrio kubelį. Tada gausiai apvoliokite rutuliuką džiūvėsėliuose.

Žingsnis 6

Mėsos "Raffaellos" su sūrio viduriu Žingsnis 6
Taip iškočiokite visus kamuoliukus ir sudėkite juos ant popierinio rankšluosčio. Kai visi rutuliukai bus paruošti, dar kartą apvoliokite juos džiūvėsėliuose.

Žingsnis 7

Mėsos "Raffaellos" su sūrio viduriu Žingsnis 7
Rafaeliai turėtų būti tokie gražūs. Kepkite jas ant mažos ugnies su trupučiu aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos