Publikavimo data: 2025-08-19
Mėsos "Raffaellos" su sūrio viduriu
Išorėje traškūs, viduje - skystas viduriukas, panašūs į saldainius "Raffaello", tik su mėsa. Jie nepaliks abejingų nė vieno jūsų šeimos nario.
Žingsnis 1
Bulves sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Į bulves sudėkite maltą mėsą, kiaušinį ir prieskonius.
Žingsnis 3
Pamirkykite duoną piene, paruoškite džiūvėsėlius, sūrį supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Į dubenį su malta mėsa sudėkite piene išmirkytą duoną.
Žingsnis 5
Gerai išmaišykite mišinį. Pradėkite formuoti rutuliukus ir į kiekvieno jų vidurį įdėkite po sūrio kubelį. Tada gausiai apvoliokite rutuliuką džiūvėsėliuose.
Žingsnis 6
Taip iškočiokite visus kamuoliukus ir sudėkite juos ant popierinio rankšluosčio. Kai visi rutuliukai bus paruošti, dar kartą apvoliokite juos džiūvėsėliuose.
Žingsnis 7
Rafaeliai turėtų būti tokie gražūs. Kepkite jas ant mažos ugnies su trupučiu aliejaus.
Kategorijos