Publikavimo data: 2024-06-12
Mėsos sriuba orkaitėje
Šiuo receptu su manimi pasidalijo mano draugė. Jį gaminau jau kelis kartus, ir visai mano šeimai jis labai patiko. Paprastai jį gaminu, kai atvėsta orai: vasarą nesinori be reikalo įjungti orkaitės, bet šaltą rudenį ir žiemą jis kaip tik tinka.
Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą dideliais gabalais, sudėkite ją į puodą ir užvirinkite ant kaitlentės, kad išsiskirtų visos nuosėdos.
Žingsnis 2
Tada perkelkite mėsą į puodą.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite pusžiedžiais, morkas - šiaudeliais, svogūnus - pusžiedžiais, česnaką ir žoleles susmulkinkite.
Žingsnis 4
Ant mėsos sudėkite bulves.
Žingsnis 5
Tada ant viršaus sudėkite likusias smulkintas daržoves ir prieskonines žoleles.
Žingsnis 6
Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir lauro lapų.
Žingsnis 7
Viską užpilkite verdančiu vandeniu.
Žingsnis 8
Įstatykite keptuvę į gerai įkaitintą orkaitę ir užvirinkite jos turinį.
Žingsnis 9
Sumažinkite temperatūrą iki 150 laipsnių ir palikite troškintis 3 valandas.
Kategorijos