Mėsos sultinys "Modernus" receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-06

Mėsos sultinys "Modernus" receptas

Šį mėsos sultinį labai lengva pagaminti. Nors jis ruošiamas šiek tiek kitaip nei klasikiniai pirmieji patiekalai. Jam paruošti reikės liesos mėsos, pavyzdžiui, jautienos arba vištienos. Patiekalas ypatingas tuo, kad ingredientai pirmiausia suveriami ant medinio iešmo. Tik po to jie nuleidžiami į vandenį ir verdami. Dėl to sultinio porcija gaunasi originali. Mūsų žingsnis po žingsnio receptas padės jums teisingai paruošti sultinį "Modern".
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
66 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsos sultinys "Modernus" receptas Žingsnis 1
Nuplaukite grybus. Moliūgą arba papriką nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite dideliais kubeliais. Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais. Daržoves, grybus ir mėsą suverkite ant medinių iešmelių pakaitomis. Nulupkite svogūną ir česnaką. Supjaustykite juos peiliu. Česnakus galima išspausti per presą.

Žingsnis 2

Mėsos sultinys "Modernus" receptas Žingsnis 2
Pradėkite ruošti mėsos sultinį. Tam į puodą supilkite vandenį ir pastatykite ant ugnies. Vanduo užvirs maždaug per 5 minutes. Įberkite druskos, taip pat susmulkintą svogūną ir česnaką. Virkite 5 min. jei sultinyje nemėgstate svogūnų, į vandenį įdėkite visą nuluptą svogūną. Jis atiduos savo aromatą. Tada virimo pabaigoje jį išimkite.

Žingsnis 3

Mėsos sultinys "Modernus" receptas Žingsnis 3
Paruoškite likusius ingredientus. Tam į verdantį vandenį įmerkite iešmelius. Tai darykite atsargiai, kad nenusidegintumėte. Sumažinkite kaitrą. Virkite, kol bus paruošti. Jei recepte naudota vištiena - 20 minučių, jei jautiena - 30-40 minučių.

Žingsnis 4

Mėsos sultinys "Modernus" receptas Žingsnis 4
Paruoškite patiekti. Išimkite iešmelius iš keptuvės. Supilkite sultinį į gilias lėkštes. Dabar jau žinote, kaip paruošti sultinį "Modern".

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos