Publikavimo data: 2024-01-06
Mėsos sultinys "Modernus" receptas
Šį mėsos sultinį labai lengva pagaminti. Nors jis ruošiamas šiek tiek kitaip nei klasikiniai pirmieji patiekalai. Jam paruošti reikės liesos mėsos, pavyzdžiui, jautienos arba vištienos. Patiekalas ypatingas tuo, kad ingredientai pirmiausia suveriami ant medinio iešmo. Tik po to jie nuleidžiami į vandenį ir verdami. Dėl to sultinio porcija gaunasi originali. Mūsų žingsnis po žingsnio receptas padės jums teisingai paruošti sultinį "Modern".
Žingsnis 1
Nuplaukite grybus. Moliūgą arba papriką nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite dideliais kubeliais. Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais. Daržoves, grybus ir mėsą suverkite ant medinių iešmelių pakaitomis. Nulupkite svogūną ir česnaką. Supjaustykite juos peiliu. Česnakus galima išspausti per presą.
Žingsnis 2
Pradėkite ruošti mėsos sultinį. Tam į puodą supilkite vandenį ir pastatykite ant ugnies. Vanduo užvirs maždaug per 5 minutes. Įberkite druskos, taip pat susmulkintą svogūną ir česnaką. Virkite 5 min. jei sultinyje nemėgstate svogūnų, į vandenį įdėkite visą nuluptą svogūną. Jis atiduos savo aromatą. Tada virimo pabaigoje jį išimkite.
Žingsnis 3
Paruoškite likusius ingredientus. Tam į verdantį vandenį įmerkite iešmelius. Tai darykite atsargiai, kad nenusidegintumėte. Sumažinkite kaitrą. Virkite, kol bus paruošti. Jei recepte naudota vištiena - 20 minučių, jei jautiena - 30-40 minučių.
Žingsnis 4
Paruoškite patiekti. Išimkite iešmelius iš keptuvės. Supilkite sultinį į gilias lėkštes. Dabar jau žinote, kaip paruošti sultinį "Modern".
Kategorijos