Publikavimo data: 2024-04-17
Mėsos troškinys
Nuo seno žuvienė vadinama pirmuoju karštuoju patiekalu, dažniausiai ji buvo gaminama iš daržovių. Dabar yra daugybė žuvienės variantų. Pavyzdžiui, žuvienė su mėsa. Ji verdama iš jautienos ir dėl sudėtyje esančio sviesto yra malonaus kreminio skonio. Receptas nesukels sunkumų, jis paprastas ir suprantamas. Paruošimas nesiskiria nuo įprastų sriubų virimo technologijos.
Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Sudėkite mėsą į puodą ir užpilkite 2 litrais švaraus vandens. Išvirusią mėsą virkite 40 minučių ant vidutinės ugnies. Supjaustykite jautieną nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Apkepkite svogūnus ir morkas. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir sudėkite svogūnus bei morkas. Kepkite, kol svogūnai taps permatomi, apie 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Sudėkite visus produktus į sultinį ir išvirkite troškinį. Į sultinį sudėkite bulves ir virkite, kol suminkštės, apie 10 minučių. Maišydami pakepinkite svogūną ir morką. Į sultinį sudėkite mėsą ir apkepą ir virkite dar 5 minutes.
Kategorijos