Mėsos troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Mėsos troškinys

Nuo seno žuvienė vadinama pirmuoju karštuoju patiekalu, dažniausiai ji buvo gaminama iš daržovių. Dabar yra daugybė žuvienės variantų. Pavyzdžiui, žuvienė su mėsa. Ji verdama iš jautienos ir dėl sudėtyje esančio sviesto yra malonaus kreminio skonio. Receptas nesukels sunkumų, jis paprastas ir suprantamas. Paruošimas nesiskiria nuo įprastų sriubų virimo technologijos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos troškinys Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Sudėkite mėsą į puodą ir užpilkite 2 litrais švaraus vandens. Išvirusią mėsą virkite 40 minučių ant vidutinės ugnies. Supjaustykite jautieną nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Mėsos troškinys Žingsnis 2
Apkepkite svogūnus ir morkas. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir sudėkite svogūnus bei morkas. Kepkite, kol svogūnai taps permatomi, apie 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Mėsos troškinys Žingsnis 3
Sudėkite visus produktus į sultinį ir išvirkite troškinį. Į sultinį sudėkite bulves ir virkite, kol suminkštės, apie 10 minučių. Maišydami pakepinkite svogūną ir morką. Į sultinį sudėkite mėsą ir apkepą ir virkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, troškinys, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos

Kategorijos