Mėsos troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Mėsos troškinys

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Supilkite džiūvėsėlius į atvėsusį pieną ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Į atskirą dubenį supilkite kečupą, šalavijus, suplaktus vištienos kiaušinius, smulkiai supjaustytus svogūnus, druską ir cukrų. Mišinį gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kepimo inde sumaišykite maltą mėsą, piene išmirkytus džiūvėsėlius, kečupą su prieskoniais ir svogūną.

Žingsnis 4

Įdėkite formą su faršu į 170 °C įkaitintą orkaitę ir palikite 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antra patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas morkų, sezonas česnakų, troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, vermišelių troškinys, troškinys su sūriu, troškinys su kiaušiniais

Kategorijos