Publikavimo data: 2025-08-18
Mėsos troškinys su bulvėmis, sūriu, pomidorais ir prieskoniais
Labai skanus ir lengvai paruošiamas bulvių ir maltos mėsos apkepas su pomidorais ir sūriu.
Žingsnis 1
Į paruoštą maltą mėsą pagal skonį įmuškite 1 kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Žalias bulves nulupkite ir supjaustykite plonais apskritimais. Ištepkite formos dugną aliejumi ir sudėkite bulves, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Kitas sluoksnis - padažas. Sumaišykite 4 valgomuosius šaukštus majonezo, 3 valgomuosius šaukštus vandens, prieskonius ir druską.
Žingsnis 4
Toliau dedamas žiedeliais supjaustytas svogūnas, tada sluoksnis maltos mėsos, pomidorai ir majonezas.
Žingsnis 5
Pabarstykite tarkuotu sūriu ir siųskite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite, kol bulvės bus paruoštos, apie 30-40 minučių. Kad sūris per daug neparuduotų, galite uždengti folija.
Kategorijos