Mėsos troškinys su cukinija ir kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Mėsos troškinys su cukinija ir kopūstais

Troškinys - tai kepamas patiekalas. Daugelis žmonių iš karto pagalvoja apie varškės apkepą. Iš tikrųjų kepti galima bet ką. Išplėskite savo troškinių asortimentą ir gaminkite mėsos troškinį su cukinija ir kopūstais pagal šį receptą. Jis gali tapti jūsų mėgstamiausiu.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos troškinys su cukinija ir kopūstais Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir kepkite maltą mėsą 6 minutes. Kol kepa, maišykite mentele ir sutrupinkite gumulėlius, kad mišinys būtų vientisas. Tada sudėkite smulkintus pomidorus, druską ir pipirus ir troškinkite dar 8 min.

Žingsnis 2

Mėsos troškinys su cukinija ir kopūstais Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstus, šiek tiek sutrinkite juos rankomis, kad suminkštėtų. Taip pat susmulkinkite cukiniją ir gerai išmaišykite atskirame dubenyje.

Žingsnis 3

Mėsos troškinys su cukinija ir kopūstais Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Kiaušinius įmuškite į kitą nedidelį dubenėlį, supilkite grietinę ir vandenį, įberkite druskos, pipirų ir gerai išplakite šakute.

Žingsnis 4

Mėsos troškinys su cukinija ir kopūstais Žingsnis 4
Pusę cukinijų ir kopūstų mišinio tolygiai sudėkite į kepimo indą. Ant jo sudėkite maltą mėsą, tada likusias cukinijas ir kopūstus ir supilkite įdarą. Kepkite 180 °C temperatūroje 35 minutes. Tada apibarstykite sūriu ir kepkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antra patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas morkų, sezonas česnakų, troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, vermišelių troškinys, troškinys su sūriu, troškinys su kiaušiniais

Kategorijos