Publikavimo data: 2025-08-20
Mėsos troškinys su cukinija ir kopūstais
Troškinys - tai kepamas patiekalas. Daugelis žmonių iš karto pagalvoja apie varškės apkepą. Iš tikrųjų kepti galima bet ką. Išplėskite savo troškinių asortimentą ir gaminkite mėsos troškinį su cukinija ir kopūstais pagal šį receptą. Jis gali tapti jūsų mėgstamiausiu.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir kepkite maltą mėsą 6 minutes. Kol kepa, maišykite mentele ir sutrupinkite gumulėlius, kad mišinys būtų vientisas. Tada sudėkite smulkintus pomidorus, druską ir pipirus ir troškinkite dar 8 min.
Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstus, šiek tiek sutrinkite juos rankomis, kad suminkštėtų. Taip pat susmulkinkite cukiniją ir gerai išmaišykite atskirame dubenyje.
Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Kiaušinius įmuškite į kitą nedidelį dubenėlį, supilkite grietinę ir vandenį, įberkite druskos, pipirų ir gerai išplakite šakute.
Žingsnis 4
Pusę cukinijų ir kopūstų mišinio tolygiai sudėkite į kepimo indą. Ant jo sudėkite maltą mėsą, tada likusias cukinijas ir kopūstus ir supilkite įdarą. Kepkite 180 °C temperatūroje 35 minutes. Tada apibarstykite sūriu ir kepkite dar 10 minučių.
Kategorijos