Publikavimo data: 2024-09-21
Mėsos troškinys su konservuotomis pupelėmis
Mėsos troškinys - tai patiekalas, kurį įvairiais pavidalais galima rasti visose pasaulio virtuvėse. Airiškas troškinys, ispaniškas cocido, totoriškas chakhokhbili... Pavadinimai įvairiose virtuvėse gali skirtis, tačiau esmė nesikeičia - troškinys yra mėsa, troškinta su daržovėmis. Mėsos troškinys su konservuotomis pupelėmis yra paprastas ir skanus variantas, tinkantis ir kasdienai, ir šventinei puotai.
Žingsnis 1
Nuluptas morkas sutarkuokite, svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais, o česnakus susmulkinkite peiliu. Siųskite viską kartu kepti įkaitintame augaliniame aliejuje, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Jautieną supjaustykite ne itin stambiais kubeliais ir kepkite kartu su morkomis ir svogūnais, kol apskrus.
Žingsnis 3
Mėsą ir daržoves užpilkite 100 ml verdančio vandens, viską uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 20 minučių, tada pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių ir troškinkite dar 25 minutes. Į troškinį sudėkite pupeles su trupučiu sūrymo iš stiklainio ir pomidorų padažą. Dar porą minučių troškinkite uždengę dangčiu ir nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos