Mėsos troškinys su konservuotomis pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-21

Mėsos troškinys su konservuotomis pupelėmis

Mėsos troškinys - tai patiekalas, kurį įvairiais pavidalais galima rasti visose pasaulio virtuvėse. Airiškas troškinys, ispaniškas cocido, totoriškas chakhokhbili... Pavadinimai įvairiose virtuvėse gali skirtis, tačiau esmė nesikeičia - troškinys yra mėsa, troškinta su daržovėmis. Mėsos troškinys su konservuotomis pupelėmis yra paprastas ir skanus variantas, tinkantis ir kasdienai, ir šventinei puotai.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos troškinys su konservuotomis pupelėmis Žingsnis 1
Nuluptas morkas sutarkuokite, svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais, o česnakus susmulkinkite peiliu. Siųskite viską kartu kepti įkaitintame augaliniame aliejuje, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Mėsos troškinys su konservuotomis pupelėmis Žingsnis 2
Jautieną supjaustykite ne itin stambiais kubeliais ir kepkite kartu su morkomis ir svogūnais, kol apskrus.

Žingsnis 3

Mėsos troškinys su konservuotomis pupelėmis Žingsnis 3
Mėsą ir daržoves užpilkite 100 ml verdančio vandens, viską uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 20 minučių, tada pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių ir troškinkite dar 25 minutes. Į troškinį sudėkite pupeles su trupučiu sūrymo iš stiklainio ir pomidorų padažą. Dar porą minučių troškinkite uždengę dangčiu ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kalakutienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, troškinys, be bendrų alergenų, receptų knyga, troškinys su bulvėmis, vakarienė su bulvėmis, kalakutienos troškinys

Kategorijos