Publikavimo data: 2024-06-15
Mėsos troškinys su šparaginėmis pupelėmis raudonajame vyne
Mėsos troškinys puikiai tinka kaip garnyras prie košės ar keptų daržovių. Pagrindinės sudedamosios dalys yra malta mėsa ir šparaginės pupelės. Patiekalas gaunasi labai sveikas, todėl tinka tiems, kurie laikosi sveikos mitybos. Raudonasis vynas, kuriame troškinys troškinamas, suteikia neįprastą pikantišką skonį.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir sudėkite morkas, česnakus, svogūnus ir salierus. Palikite pakepinti 2 minutes. Tada sudėkite maltą mėsą, viską sumaišykite ir kepkite, kol paruduos.
Žingsnis 2
Tada supilkite vyną ir troškinkite, kol skystis išgaruos, sudėkite adžiką ir supilkite vandenį taip, kad jis apsemtų troškinį iki pusės. Troškinkite 5 minutes. Virtus šparagus pertrinkite per sietelį, suberkite į daržoves ir pagal skonį pabarstykite prieskoniais, išmaišykite ir troškinkite dar porą minučių.
Kategorijos