Mėsos troškinys su šparaginėmis pupelėmis raudonajame vyne pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Mėsos troškinys su šparaginėmis pupelėmis raudonajame vyne

Mėsos troškinys puikiai tinka kaip garnyras prie košės ar keptų daržovių. Pagrindinės sudedamosios dalys yra malta mėsa ir šparaginės pupelės. Patiekalas gaunasi labai sveikas, todėl tinka tiems, kurie laikosi sveikos mitybos. Raudonasis vynas, kuriame troškinys troškinamas, suteikia neįprastą pikantišką skonį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos troškinys su šparaginėmis pupelėmis raudonajame vyne Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir sudėkite morkas, česnakus, svogūnus ir salierus. Palikite pakepinti 2 minutes. Tada sudėkite maltą mėsą, viską sumaišykite ir kepkite, kol paruduos.

Žingsnis 2

Mėsos troškinys su šparaginėmis pupelėmis raudonajame vyne Žingsnis 2
Tada supilkite vyną ir troškinkite, kol skystis išgaruos, sudėkite adžiką ir supilkite vandenį taip, kad jis apsemtų troškinį iki pusės. Troškinkite 5 minutes. Virtus šparagus pertrinkite per sietelį, suberkite į daržoves ir pagal skonį pabarstykite prieskoniais, išmaišykite ir troškinkite dar porą minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kalakutienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, troškinys, be bendrų alergenų, receptų knyga, troškinys su bulvėmis, vakarienė su bulvėmis, kalakutienos troškinys

Kategorijos