Publikavimo data: 2024-06-22
Mėsos zrazy su grybais
Receptą lengva pakartoti, o jūsų šeima liks sužavėta. Tokie zrazai būna labai sultingi, su kepta plutele, labai skanūs su bulvių koše. Patiekalas gana sotus: porcijai užtenka 1 tokio kotleto.
Žingsnis 1
Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvėsėlius, miltus, įberkite druskos ir šiek tiek pipirų. Kruopščiai išmaišykite faršą.
Žingsnis 2
Iš gautos masės suformuokite 8 apvalius kotletus ir palikite maždaug 5 minutes pailsėti.
Žingsnis 3
Tuo tarpu smulkiai supjaustykite svogūną ir grybus, kepkite keptuvėje apie 4 minutes, supilkite pieną ir miltus ir kepkite, kol masė sutirštės.
Žingsnis 4
Iš mėsos kukulių padarykite plokščius apvalius paplotėlius, į vidurį įdėkite šaukštelį įdaro ir suformuokite kotletus, kruopščiai suspausdami siūles.
Žingsnis 5
Kepkite zrazus augaliniame aliejuje 15 minučių, kas dvi minutes apversdami.
Kategorijos