Mieliniai blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Mieliniai blyneliai

Pusryčiai yra svarbiausias dienos valgis. Nuo jų prasideda diena. Skanūs, maistingi ir, svarbiausia, naudingi pusryčiai suteiks jums geros nuotaikos ir daug jėgų siekti savo tikslų! Tokie pusryčiai, pavyzdžiui, gali būti blynai. Patiekimo variantų - daug: su grietine, kondensuotu pienu, uogiene, medumi ir mėgstamu sirupu. Tai riboja tik jūsų fantazija.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
29 g
Alergenai: Žemės riešutai, karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.61/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mieliniai blyneliai Žingsnis 1
Atvėsinkite pieną iki kambario temperatūros, jei reikia, nugriebkite putas. Į pieną suberkite mielių miltelius ir gerai išmaišykite. Pienas turėtų įgauti būdingą kreminę spalvą.

Žingsnis 2

Mieliniai blyneliai Žingsnis 2
Į pieną įmuškite kiaušinius, suberkite druską, cukrų, šiek tiek paplakite.

Žingsnis 3

Mieliniai blyneliai Žingsnis 3
Persijokite miltus į dubenį su pieno ir kiaušinių mišiniu ir išminkykite vientisą tešlą. Uždenkite tešlą rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 30 minučių, kad ji pakiltų ir taptų puri.

Žingsnis 4

Mieliniai blyneliai Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus ir pradėkite kepti paplotėlius, šaukštu paskirstydami tešlą. Kepkite po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės ant šiek tiek aukštesnės nei vidutinė ugnies. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos