Publikavimo data: 2024-03-27
Mieliniai blyneliai
Pusryčiai yra svarbiausias dienos valgis. Nuo jų prasideda diena. Skanūs, maistingi ir, svarbiausia, naudingi pusryčiai suteiks jums geros nuotaikos ir daug jėgų siekti savo tikslų! Tokie pusryčiai, pavyzdžiui, gali būti blynai. Patiekimo variantų - daug: su grietine, kondensuotu pienu, uogiene, medumi ir mėgstamu sirupu. Tai riboja tik jūsų fantazija.
Žingsnis 1
Atvėsinkite pieną iki kambario temperatūros, jei reikia, nugriebkite putas. Į pieną suberkite mielių miltelius ir gerai išmaišykite. Pienas turėtų įgauti būdingą kreminę spalvą.
Žingsnis 2
Į pieną įmuškite kiaušinius, suberkite druską, cukrų, šiek tiek paplakite.
Žingsnis 3
Persijokite miltus į dubenį su pieno ir kiaušinių mišiniu ir išminkykite vientisą tešlą. Uždenkite tešlą rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 30 minučių, kad ji pakiltų ir taptų puri.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus ir pradėkite kepti paplotėlius, šaukštu paskirstydami tešlą. Kepkite po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės ant šiek tiek aukštesnės nei vidutinė ugnies. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos