Publikavimo data: 2025-08-18
Mikrobangų krosnelėje įdarytos paprikos
Įdaryti pipirai - tai patiekalas, kurio receptų galima rasti daugelyje pasaulio virtuvių: bulgarų, rumunų, rusų ir kt. Pavyzdžiui, Italijoje paprikos pirmiausia buvo įdarytos makaronų, ryžių ir mėsos likučiais ir jas valgė neturtingieji. Vėliau įdarytos paprikos tapo gurmanišku patiekalu. Naminės mikrobangų krosnelėje įdarytos paprikos yra sotus ir kaloringas patiekalas, kurį lengva paruošti. Paprikos, įdarytos malta jautiena su ryžiais ir prieskoniais, būna minkštos ir aromatingos.
Žingsnis 1
Pašalinkite nuo paprikų kotelius. Išvalykite viduje esančias sėklas. Sudėkite paprikas į 2,5 litro talpos mikrobangų krosnelės indą ir mikrobangų krosnelėje didžiausiu galingumu kaitinkite 6 minutes.
Žingsnis 2
Smulkiai susmulkinkite petražoles. Į maltą mėsą sudėkite petražoles, ryžius, žalią kiaušinį, druską ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paprikas pripildykite maltos mėsos. Dėkite į mikrobangų krosnelę 60 % galia ir virkite 8-10 minučių. Po 5 minučių paprikas išimkite ir užpilkite sultimis.
Kategorijos