Mikrobangų krosnelėje įdarytos paprikos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Mikrobangų krosnelėje įdarytos paprikos

Įdaryti pipirai - tai patiekalas, kurio receptų galima rasti daugelyje pasaulio virtuvių: bulgarų, rumunų, rusų ir kt. Pavyzdžiui, Italijoje paprikos pirmiausia buvo įdarytos makaronų, ryžių ir mėsos likučiais ir jas valgė neturtingieji. Vėliau įdarytos paprikos tapo gurmanišku patiekalu. Naminės mikrobangų krosnelėje įdarytos paprikos yra sotus ir kaloringas patiekalas, kurį lengva paruošti. Paprikos, įdarytos malta jautiena su ryžiais ir prieskoniais, būna minkštos ir aromatingos.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Mikrobangų krosnelėje įdarytos paprikos Žingsnis 1
Pašalinkite nuo paprikų kotelius. Išvalykite viduje esančias sėklas. Sudėkite paprikas į 2,5 litro talpos mikrobangų krosnelės indą ir mikrobangų krosnelėje didžiausiu galingumu kaitinkite 6 minutes.

Žingsnis 2

Mikrobangų krosnelėje įdarytos paprikos Žingsnis 2
Smulkiai susmulkinkite petražoles. Į maltą mėsą sudėkite petražoles, ryžius, žalią kiaušinį, druską ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Mikrobangų krosnelėje įdarytos paprikos Žingsnis 3
Paprikas pripildykite maltos mėsos. Dėkite į mikrobangų krosnelę 60 % galia ir virkite 8-10 minučių. Po 5 minučių paprikas išimkite ir užpilkite sultimis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos