Publikavimo data: 2024-06-22
Mikrobangų krosnelėje laikomi krapai žiemai
Krapai populiarūs visame pasaulyje, o vidutinėse Rusijos platumose jie auginami vasarą. Šviežios žolelės visada skanios ir naudingos. Krapų dedama į sriubas, karštus antruosius patiekalus, salotas ir net verdama į gėrimus. Dėl šios priežasties vasarą šią skanią žolelę galite paruošti žiemai.
Žingsnis 1
Atskirkite šakeles nuo kotelių. Jas suplėšykite rankomis į mažus gabalėlius.
Žingsnis 2
Paimkite plokščią lėkštę ir uždenkite ją popieriniu rankšluosčiu. Ant viršaus išdėliokite krapus.
Žingsnis 3
Antru popieriniu rankšluosčiu uždenkite krapus. Dėkite krapus į mikrobangų krosnelę 4 minutėms. Pasirinkite galingiausią nustatymą.
Žingsnis 4
Išimkite krapus ir nuimkite viršutinę servetėlę. Leiskite krapams atvėsti.
Žingsnis 5
Atvėsusius krapus smulkiai supjaustykite ant medinės lentelės. Krapus galite susmulkinti pirštais, nes išdžiūvę jie lengvai sutrupės.
Žingsnis 6
Perkelkite krapus į keraminį ar stiklinį indą su dangčiu, kad būtų lengviau laikyti.
Kategorijos