Mikrobangų krosnelėje laikomi krapai žiemai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Mikrobangų krosnelėje laikomi krapai žiemai

Krapai populiarūs visame pasaulyje, o vidutinėse Rusijos platumose jie auginami vasarą. Šviežios žolelės visada skanios ir naudingos. Krapų dedama į sriubas, karštus antruosius patiekalus, salotas ir net verdama į gėrimus. Dėl šios priežasties vasarą šią skanią žolelę galite paruošti žiemai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
38 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mikrobangų krosnelėje laikomi krapai žiemai Žingsnis 1
Atskirkite šakeles nuo kotelių. Jas suplėšykite rankomis į mažus gabalėlius.

Žingsnis 2

Mikrobangų krosnelėje laikomi krapai žiemai Žingsnis 2
Paimkite plokščią lėkštę ir uždenkite ją popieriniu rankšluosčiu. Ant viršaus išdėliokite krapus.

Žingsnis 3

Mikrobangų krosnelėje laikomi krapai žiemai Žingsnis 3
Antru popieriniu rankšluosčiu uždenkite krapus. Dėkite krapus į mikrobangų krosnelę 4 minutėms. Pasirinkite galingiausią nustatymą.

Žingsnis 4

Mikrobangų krosnelėje laikomi krapai žiemai Žingsnis 4
Išimkite krapus ir nuimkite viršutinę servetėlę. Leiskite krapams atvėsti.

Žingsnis 5

Mikrobangų krosnelėje laikomi krapai žiemai Žingsnis 5
Atvėsusius krapus smulkiai supjaustykite ant medinės lentelės. Krapus galite susmulkinti pirštais, nes išdžiūvę jie lengvai sutrupės.

Žingsnis 6

Mikrobangų krosnelėje laikomi krapai žiemai Žingsnis 6
Perkelkite krapus į keraminį ar stiklinį indą su dangčiu, kad būtų lengviau laikyti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos