Publikavimo data: 2024-03-23
Miltinis omletas
Omletas su miltais keptuvėje patiks tiems, kurie mėgsta tirštesnį šio patiekalo variantą. Kad pusryčiai būtų puikūs, nereikėtų persistengti su pieno kiekiu, nes tada omletas išskirs skysčio perteklių ir nebus toks apetitiškas ir gražus, kaip norėtųsi. Beje, miltus galite pakeisti manų kruopomis - taip pat išeis labai skanu.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje plaktuvu, šakute arba mikseriu suplakite 3 kiaušinius, pieną ir miltus. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite į ją augalinio aliejaus ir paskirstykite kiaušinių masę. Kai tik omletas apskrus, keptuvę uždenkite dangčiu ir kepkite dar 3-4 minutes.
Žingsnis 3
Perkelkite omletą į lėkštę ir patiekite su mėgstamomis žolelėmis bei šviežiomis daržovėmis.
Kategorijos