Miltinis omletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Miltinis omletas

Omletas su miltais keptuvėje patiks tiems, kurie mėgsta tirštesnį šio patiekalo variantą. Kad pusryčiai būtų puikūs, nereikėtų persistengti su pieno kiekiu, nes tada omletas išskirs skysčio perteklių ir nebus toks apetitiškas ir gražus, kaip norėtųsi. Beje, miltus galite pakeisti manų kruopomis - taip pat išeis labai skanu.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
2 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Miltinis omletas Žingsnis 1
Giliame dubenyje plaktuvu, šakute arba mikseriu suplakite 3 kiaušinius, pieną ir miltus. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Miltinis omletas Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite į ją augalinio aliejaus ir paskirstykite kiaušinių masę. Kai tik omletas apskrus, keptuvę uždenkite dangčiu ir kepkite dar 3-4 minutes.

Žingsnis 3

Miltinis omletas Žingsnis 3
Perkelkite omletą į lėkštę ir patiekite su mėgstamomis žolelėmis bei šviežiomis daržovėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos