Publikavimo data: 2024-03-31
Mineralinio vandens blyneliai
Blyneliai yra puikus pasirinkimas greitiems, tirštiems, o svarbiausia - gardiems pusryčiams su šeima. Išbandykite šį paprastą blynų ant pieno be mielių receptą. Yra daugybė blynelių patiekimo variantų: su švelnia grietine, uogiene, medumi, kondensuotu pienu, mėgstamu sirupu. Tikri gurmanai gali išbandyti fritas su naminiu kepenų paštetu arba varške.
Žingsnis 1
Supilkite pieną į gilų dubenį. Į dubenį taip pat suberkite sodą, druską, cukrų ir sumaišykite ingredientus.
Žingsnis 2
Į pieną įmuškite kiaušinį ir įpilkite mineralinio vandens. Mišinį gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Į dubenį suberkite persijotus miltus. Pradėkite nuo 200 ml, o jei tešla skysta, įpilkite dar 50 ml. Tešlos konsistencija turi būti kaip tirštos grietinės. Gerai išmaišykite tešlą, kad neliktų gumulėlių.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies. Į įkaitintą keptuvę šaukštu pilkite tešlą ir palikite kepti 1-2 minutes.
Žingsnis 5
Kai tešla viršuje pradės stingti, apverskite paplotėlius ir kepkite dar 1-2 minutes.
Žingsnis 6
Blynai paruošti, galite patiekti. Gero apetito!
Kategorijos