Publikavimo data: 2024-06-13
Mineralinio vandens pjaustymas
Kotletų populiarumo paslaptis - sultinga ir minkšta mėsa. Tai galima pasiekti naudojant faršą arba tešlą. Tai leidžia "užkimšti" mėsos sultis ir išsaugoti jos minkštumą kepant ar skrudinant. Kotletas su mineraliniu vandeniu gaunasi su traškia, oria plutele. Svarbiausia vartoti gazuotą vandenį. Jis turėtų būti kokybiškas ir, pageidautina, be pridėtinės druskos. Galite imti mėgstamų prieskonių ir džiovintų žolelių arba naudoti klasikinį variantą - druską ir maltus pipirus.
Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Pabarstykite kotletus druska ir pipirais. Suvyniokite ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Išplakite mineralinį vandenį ir kiaušinį mikseriu iki vientisos masės, įberkite druskos ir pipirų. Tada toliau plakant dalimis suberkite miltus.
Žingsnis 3
Apkepkite kotletus. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Panardinkite kotletą į tešlą ir dėkite į keptuvę. Kepkite ant šiek tiek aukštesnės nei vidutinė ugnies 3-4 minutes, apverskite į kitą pusę ir kepkite tiek pat laiko.
Kategorijos