Publikavimo data: 2024-06-22
Mini blyneliai ant pieno
Mini blyneliai ant pieno tikrai sukels mažų vaikų susidomėjimą, šypseną ir norą jų paragauti. Kiekvieno blynelio skersmuo ne didesnis nei penkių rublių moneta. Per pusryčius tokių mini blynelių vaikas suvalgys ne mažiau kaip 20 vienetų. Jei norite, galite juos sudėti į dubenėlį, užpilti pienu ir valgyti šaukštu, kaip dribsnius. Labai mažiems vaikams į blynų tešlą galima dėti ne cukraus, o natūralaus medaus. Žinoma, jei vaikas nėra alergiškas bičių produktams.
Žingsnis 1
Paruoškite blynų tešlą. Pieną sumaišykite su kiaušiniu ir sviestu, plakite iki vientisos masės šluotele arba mikseriu. Sudėkite miltus su druska, cukrumi, kepimo milteliais ir soda ir išmaišykite. Palaipsniui miltų mišinį įmaišykite į kiaušinių mišinį ir greitai išminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Iškepkite mini blynelius. Tešlą įdėkite į konditerinį maišelį, šiek tiek nupjaukite galiuką, skylutė neturi būti per didelė. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Naudodami konditerinį maišelį išspauskite šiek tiek tešlos ant įkaitinto paviršiaus, palaukite, kol pasirodys nedideli burbuliukai. Apverskite kepinį į kitą pusę ir kepkite ne ilgiau kaip 15-20 sekundžių. Procedūrą kartokite, kol baigsis tešla.
Kategorijos