Minkšta ėriena kivių marinate pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Minkšta ėriena kivių marinate

Ne paslaptis, kad geriausia mėsa gaunama, jei marinatas buvo rūgštus. Toks marinatas ypač tinka avienai. Minkštos ėrienos derinys puikiai tinka šeimos vakarui arba draugų vaišinimui. Kad mėsa neliktų kieta, naudokite kuo daugiau kivių, atsargiai sluoksniuodami juos tarp mėsos.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Minkšta ėriena kivių marinate Žingsnis 1
Atskirame dubenyje sumaišykite aliejų, pusės citrinos sultis, mėsos prieskonius ir vyno actą. Taip pat sudėkite kivių griežinėlius ir susmulkintą svogūną. Suberkite mėsos gabalėlius į indą ir palikite šiek tiek pamirkti.

Žingsnis 2

Kepkite mėsą keptuvėje ant vidutinės ugnies ne ilgiau kaip 30 minučių, jei reikia, sumažinkite ugnį ir kepkite dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos