Publikavimo data: 2024-05-19
Minkšta ėriena kivių marinate
Ne paslaptis, kad geriausia mėsa gaunama, jei marinatas buvo rūgštus. Toks marinatas ypač tinka avienai. Minkštos ėrienos derinys puikiai tinka šeimos vakarui arba draugų vaišinimui. Kad mėsa neliktų kieta, naudokite kuo daugiau kivių, atsargiai sluoksniuodami juos tarp mėsos.
Žingsnis 1
Atskirame dubenyje sumaišykite aliejų, pusės citrinos sultis, mėsos prieskonius ir vyno actą. Taip pat sudėkite kivių griežinėlius ir susmulkintą svogūną. Suberkite mėsos gabalėlius į indą ir palikite šiek tiek pamirkti.
Žingsnis 2
Kepkite mėsą keptuvėje ant vidutinės ugnies ne ilgiau kaip 30 minučių, jei reikia, sumažinkite ugnį ir kepkite dar 15 minučių.
Kategorijos