Minkšta jautienos nugarinė grietinėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Minkšta jautienos nugarinė grietinėje

Sveikai besimaitinantiems žmonėms patiks informacija, kad jautienos nugarinė turi mažai kalorijų ir daug B grupės vitaminų. Leisdami sau bent retkarčiais suvalgyti nugarinės, palaikysite imunitetą ir sveiką viso organizmo būklę. Jautienos nugarinė yra labai sultinga, nepriklausomai nuo to, kaip ji paruošta. Ją galima kepti, virti, kepti, troškinti - bet kuriuo iš šių variantų mėsa bus minkšta, o skonis malonus.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.6/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Minkšta jautienos nugarinė grietinėje Žingsnis 1
Sudėkite mėsos gabalėlius į įkaitintą keptuvę be aliejaus ir greitai apkepkite iš visų pusių. Sumažinkite dujas ir kepkite, kol mėsa iškeps, maždaug 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Minkšta jautienos nugarinė grietinėje Žingsnis 2
Supilkite vyną, tada jį išgarinkite, ant silpnos ugnies sudėkite žoleles. Supilkite grietinę, išmaišykite, suberkite miltus, dar kartą išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos