Publikavimo data: 2024-05-20
Minkšta jautienos nugarinė grietinėje
Sveikai besimaitinantiems žmonėms patiks informacija, kad jautienos nugarinė turi mažai kalorijų ir daug B grupės vitaminų. Leisdami sau bent retkarčiais suvalgyti nugarinės, palaikysite imunitetą ir sveiką viso organizmo būklę. Jautienos nugarinė yra labai sultinga, nepriklausomai nuo to, kaip ji paruošta. Ją galima kepti, virti, kepti, troškinti - bet kuriuo iš šių variantų mėsa bus minkšta, o skonis malonus.
Žingsnis 1
Sudėkite mėsos gabalėlius į įkaitintą keptuvę be aliejaus ir greitai apkepkite iš visų pusių. Sumažinkite dujas ir kepkite, kol mėsa iškeps, maždaug 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Supilkite vyną, tada jį išgarinkite, ant silpnos ugnies sudėkite žoleles. Supilkite grietinę, išmaišykite, suberkite miltus, dar kartą išmaišykite.
Kategorijos