Minkšta kiauliena su grietinės padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Minkšta kiauliena su grietinės padažu

Kiauliena yra gana paplitusi mėsos rūšis. Joje gausu naudingų savybių: ji mažina cholesterolio kiekį, veikia kaip antioksidantas, mažina uždegimus, gerina nervų sistemą ir teigiamai veikia miegą. Kartu su grietinės padažu mėsa įgauna kreminį skonį ir tampa beprotiškai minkšta.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Minkšta kiauliena su grietinės padažu Žingsnis 1
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, apkepkite svogūną ir sudėkite jį į atskirą dubenį. Toje pačioje keptuvėje apkepkite kiaulieną, kol ji taps auksinė.

Žingsnis 2

Minkšta kiauliena su grietinės padažu Žingsnis 2
Atskirame puode paruoškite padažą: supilkite vandenį ir grietinę, užvirinkite, suberkite šaukštą kvietinių miltų, prieskonius pagal skonį ir lauro lapą, gerai išmaišykite, užvirus pavirkite 2-3 minutes, sudėkite svogūnus ir mėsą, troškinkite po dangčiu 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos