Publikavimo data: 2024-05-26
Minkšta kiauliena su grietinės padažu
Kiauliena yra gana paplitusi mėsos rūšis. Joje gausu naudingų savybių: ji mažina cholesterolio kiekį, veikia kaip antioksidantas, mažina uždegimus, gerina nervų sistemą ir teigiamai veikia miegą. Kartu su grietinės padažu mėsa įgauna kreminį skonį ir tampa beprotiškai minkšta.
Žingsnis 1
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, apkepkite svogūną ir sudėkite jį į atskirą dubenį. Toje pačioje keptuvėje apkepkite kiaulieną, kol ji taps auksinė.
Žingsnis 2
Atskirame puode paruoškite padažą: supilkite vandenį ir grietinę, užvirinkite, suberkite šaukštą kvietinių miltų, prieskonius pagal skonį ir lauro lapą, gerai išmaišykite, užvirus pavirkite 2-3 minutes, sudėkite svogūnus ir mėsą, troškinkite po dangčiu 15-20 minučių.
Kategorijos