Publikavimo data: 2024-09-17
Minkštas ir aromatingas guliašas
Mėsa pagal šį receptą būna labai minkšta ir aromatinga.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustytą svogūną kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 2
Sudėkite kubeliais supjaustytas morkas ir kepkite dar 7 minutes.
Žingsnis 3
Sudėkite 1x2 cm dydžio gabalėliais supjaustytą mėsą ir nuolat maišydami kepkite, kol gabalėliai iš visų pusių paruduos.
Žingsnis 4
Įberkite druskos, prieskonių ir pomidorų pastos, įpilkite truputį karšto vandens, uždenkite ir virkite 20 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 5
Sumažinkite ugnį ir virkite po dangčiu dar valandą ant silpnos ugnies.
Kategorijos