Minkštas ir aromatingas guliašas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Minkštas ir aromatingas guliašas

Mėsa pagal šį receptą būna labai minkšta ir aromatinga.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Minkštas ir aromatingas guliašas Žingsnis 1
Smulkiai supjaustytą svogūną kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 2

Minkštas ir aromatingas guliašas Žingsnis 2
Sudėkite kubeliais supjaustytas morkas ir kepkite dar 7 minutes.

Žingsnis 3

Minkštas ir aromatingas guliašas Žingsnis 3
Sudėkite 1x2 cm dydžio gabalėliais supjaustytą mėsą ir nuolat maišydami kepkite, kol gabalėliai iš visų pusių paruduos.

Žingsnis 4

Minkštas ir aromatingas guliašas Žingsnis 4
Įberkite druskos, prieskonių ir pomidorų pastos, įpilkite truputį karšto vandens, uždenkite ir virkite 20 minučių ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 5

Sumažinkite ugnį ir virkite po dangčiu dar valandą ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, guliašas, receptų knyga, guliašas su pomidorų pasta, guliašas su jautienos kepenimis, guliašas su morkomis

Kategorijos