Publikavimo data: 2024-06-09
Minkštas varškės apkepas be manų kruopų
Troškinys yra universalus patiekalas, jį galima ruošti ir kaip pagrindinį patiekalą, ir kaip užkandį. Varškės apkepas be manų kruopų gaunasi nepaprastai sultingas, orus ir minkštas. Jam tinka bet kokios rūšies varškė, o pagardinus uogiene, kondensuotu pienu ar šokolado drožlėmis, kaskart galima išgauti naują skonį.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius ir 5 minutes plakite mikseriu, suberkite cukrų ir plakite dar 5 minutes. Sudėkite grietinę ir varškę ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Varškės masę supilkite į aliejumi išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą. Kepkite iki 180⁰C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Kategorijos