Minkštas varškės apkepas be manų kruopų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Minkštas varškės apkepas be manų kruopų

Troškinys yra universalus patiekalas, jį galima ruošti ir kaip pagrindinį patiekalą, ir kaip užkandį. Varškės apkepas be manų kruopų gaunasi nepaprastai sultingas, orus ir minkštas. Jam tinka bet kokios rūšies varškė, o pagardinus uogiene, kondensuotu pienu ar šokolado drožlėmis, kaskart galima išgauti naują skonį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
213 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Minkštas varškės apkepas be manų kruopų Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius ir 5 minutes plakite mikseriu, suberkite cukrų ir plakite dar 5 minutes. Sudėkite grietinę ir varškę ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Minkštas varškės apkepas be manų kruopų Žingsnis 2
Varškės masę supilkite į aliejumi išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą. Kepkite iki 180⁰C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos