Minkšti ir švelnūs ančių skrandžiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Minkšti ir švelnūs ančių skrandžiai

Gilės būna minkštos, švelnios ir nepaprastai skanios.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Minkšti ir švelnūs ančių skrandžiai Žingsnis 1
Skrandį supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Minkšti ir švelnūs ančių skrandžiai Žingsnis 2
Užpilkite vandeniu, įdėkite lauro lapą ir virkite apie valandą.

Žingsnis 3

Minkšti ir švelnūs ančių skrandžiai Žingsnis 3
Virtus skrandukus apkepkite augaliniame aliejuje kartu su susmulkintais svogūnais, smulkiai sutarkuotomis morkomis ir smulkiais kubeliais supjaustytais česnakais. Įberkite druskos ir juodųjų pipirų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, anties patiekalai, įspūdingas receptas, sala, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos