Publikavimo data: 2024-09-17
Minutiniai sumuštiniai su tunu.
Tai labai paprastas receptas tiems, kurie nori skaniai papusryčiauti ar pavaišinti draugus, bet neturi laiko gaminti. Šie nesudėtingi sumuštiniai patiks ir suaugusiems gurmanams, ir vaikams, ypač dėl traškios bandelės. Kepimo laikas - tik 10-15 minučių. Jei norite, konservuotą tuną galite pakeisti kita žuvimi (aliejuje arba savo sultyse) arba naudoti sūdytą upėtakį (lašišą arba tuną). Žalumynai gali būti naudojami tiek padaže, tiek tiesiog papuošti ant viršaus.
Žingsnis 1
Kiaušinius virkite 7 minutes, paskui įmeskite į šaltą vandenį, kad atvėstų.
Žingsnis 2
Nuplaukite agurkus ir žalumynus, supjaustykite agurkus plonais griežinėliais, susmulkinkite prieskonines žoleles (krapus, petražoles arba kalendras) ir žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 3
Kiaušinius nulupkite nuo lukštų ir perpjaukite išilgai į 4 dalis.
Žingsnis 4
Sumaišykite žuvies konservus su majonezu ir žolelėmis.
Žingsnis 5
Keptuvėje su trupučiu aliejaus ant vidutinės ugnies kepkite baltos duonos riekes po 30 sekundžių iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 6
Ant skrudintų duonos riekelių užtepkite nedidelį sluoksnį tuno glaisto.
Žingsnis 7
Ant viršaus uždėkite marinuotus agurkus.
Žingsnis 8
O tada kiaušinis.
Kategorijos