Mirkyta kiauliena su imbieru ir sojų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Mirkyta kiauliena su imbieru ir sojų padažu

Kiauliena turi daug privalumų, ji visada gali būti skani, jei atsižvelgsite net į kelis jos paruošimo reikalavimus. Kartu galima be galo daug sugalvoti būdų, kaip įprasta mėsa tampa "karališku" užkandžiu. Pavyzdžiui, mėsos skonis, kaip šiame variante, sustiprinamas ją pakepinant miltuose ir imbiere, o tada troškinant su sezamo sėklomis ir sojų padažu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mirkyta kiauliena su imbieru ir sojų padažu Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną gabaliukais, apvoliokite miltuose ir kepkite keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi ant didelės ugnies su smulkiai supjaustytu imbieru. Tada sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną ir kepkite dar kelias minutes.

Žingsnis 2

Mirkyta kiauliena su imbieru ir sojų padažu Žingsnis 2
Į mėsą ir svogūnus įpilkite stiklinę vandens ir sezamo sėklų. Troškinkite ant silpnos ugnies 20-25 minutes. Tada supilkite sojų padažą, troškinkite dar kelias minutes ir išjunkite kaitlentę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos