Publikavimo data: 2024-06-08
Mirkyta kiauliena su imbieru ir sojų padažu
Kiauliena turi daug privalumų, ji visada gali būti skani, jei atsižvelgsite net į kelis jos paruošimo reikalavimus. Kartu galima be galo daug sugalvoti būdų, kaip įprasta mėsa tampa "karališku" užkandžiu. Pavyzdžiui, mėsos skonis, kaip šiame variante, sustiprinamas ją pakepinant miltuose ir imbiere, o tada troškinant su sezamo sėklomis ir sojų padažu.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną gabaliukais, apvoliokite miltuose ir kepkite keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi ant didelės ugnies su smulkiai supjaustytu imbieru. Tada sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną ir kepkite dar kelias minutes.
Žingsnis 2
Į mėsą ir svogūnus įpilkite stiklinę vandens ir sezamo sėklų. Troškinkite ant silpnos ugnies 20-25 minutes. Tada supilkite sojų padažą, troškinkite dar kelias minutes ir išjunkite kaitlentę.
Kategorijos