Publikavimo data: 2024-05-25
Miso sriuba su vištiena ir tofu sūriu
Miso sriuba yra labai populiarus patiekalas Japonijoje. Japonai ją gali valgyti pusryčiams, pietums ir vakarienei, taip pat patiekti atvykus svečiams. Pastaruoju metu japonų virtuvė išpopuliarėjo visame pasaulyje, o tokius produktus kaip miso pasta ar norio dumbliai galima rasti parduodamus daugelyje šalių.
Žingsnis 1
Susmulkinkite imbierą ir česnaką ir 2-3 minutes pakepinkite keptuvėje. Sudėkite vištienos filė ir maišydami kepkite 5-7 minutes. Užvirinkite vandenį, suberkite sultinio prieskonius, tada miso pastą, išmaišykite ir pavirkite porą minučių. Morkas supjaustykite nedideliais griežinėliais, o svogūną - kubeliais.
Žingsnis 2
Į keptą vištienos filė sudėkite svogūnus ir morkas ir užpilkite sojų padažu. Troškinkite, kol išvirs. Į gilią lėkštę sudėkite makaronus, vištieną ir daržoves, o ant viršaus pabarstykite griežinėliais pjaustytą nori. Viską užpilkite miso sultiniu ir sudėkite tofu kubelius bei žaliuosius svogūnus.
Kategorijos