Publikavimo data: 2024-06-15
Mitboli pomidorų padaže
Švelnūs mėsos kukuliai aštriame pomidorų padaže gaminami iš gerai pažįstamų ingredientų, tačiau yra labai rafinuoti ir džiugins subtiliu skoniu. Patiekite juos su mėgstamu garnyru.
Žingsnis 1
Sumaišykite maltą mėsą, druską, pipirus, tarkuotą parmezaną ir džiūvėsėlius. Jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens, kad mišinys būtų vientisas. Vandeniu arba aliejumi sudrėkintomis rankomis formuokite mitbolius. Kepkite mitbolius gerai įkaitintame puode.
Žingsnis 2
Kai mėsos kukuliai įgaus auksinę spalvą, sumažinkite ugnį ir sudėkite pomidorus su sultimis. Įdėkite po šakelę rozmarino ir čiobrelio.
Žingsnis 3
Troškinkite ant vidutinės ugnies, kol mėsos kukuliai iškeps. Tada išimkite žolelių šakeles.
Žingsnis 4
Prieš patiekdami patiekalą pabarstykite smulkintomis petražolėmis ir bazilikais.
Kategorijos