Publikavimo data: 2025-08-20
Mitboli pomidorų padaže su ryžiais
Mano mėgstamiausias mitballs receptas. Jie būna labai skanūs ir aromatingi.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus. Vieną dalį svogūnų pakepinkite keptuvėje. Uždekite puodą ant ugnies, įdėkite gabalėlį sviesto ir lengvai apkepkite antrąją svogūno dalį.
Žingsnis 2
Sudėkite ryžius į puodą su svogūnais, pašildykite ir įpilkite šiek tiek baltojo vyno. Įdėkite čiobrelio šakelę, užpilkite vandeniu 1,5 cm virš ryžių, pasūdykite ir uždengę dangčiu virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Į dubenį sudėkite keptuvėje pakepintus svogūnus, sumaišykite su malta jautiena, įberkite minkšto sūrio, druskos ir juodųjų pipirų. Suformuokite rutuliukus. Vėl įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir apkepkite rutuliukus.
Žingsnis 4
Pastatykite puodą ant ugnies, sumaišykite tarkuotus pomidorus ir pomidorų pastą, sudėkite kepintus mitballs su sultiniu, įdėkite lauro lapą ir česnaką. Troškinkite uždengę dangčiu, kol mitboliai išvirs.
Kategorijos