Moliūgas su rūkyta triušiena. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Moliūgas su rūkyta triušiena.

Tai receptas, skirtas geros mitybos šalininkams ir kartu mėsos mėgėjams. Ne kiekvienas vyras įvertins troškintą moliūgą, net jei jis labai gerai iškeptas. Tačiau jei jis ruošiamas su mėsa ir net su rūkyta mėsa - visai kas kita. Paruošto patiekalo skonis ir aromatas patiks kiekvienam šeimos nariui.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Moliūgas su rūkyta triušiena. Žingsnis 1
Atskirkite mėsą nuo kaulų ir susmulkinkite blenderiu.

Žingsnis 2

Moliūgas su rūkyta triušiena. Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite kubeliais ir 5 minutes pakepinkite keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus.

Žingsnis 3

Moliūgas su rūkyta triušiena. Žingsnis 3
Į svogūnus sudėkite smulkintą mėsą ir kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 4

Moliūgas su rūkyta triušiena. Žingsnis 4
Moliūgą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į svogūnų ir mėsos mišinį.

Žingsnis 5

Moliūgas su rūkyta triušiena. Žingsnis 5
Keptuvės turinį troškinkite 10 minučių. Jei moliūgas šviežias, o ne šaldytas, reikės įpilti 200 g vandens. Rūkytoje mėsoje yra pakankamai druskos, bet jei mėgstate sūriai, galite įberti šiek tiek daugiau druskos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, triušienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, multicooker patiekalai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, triušiena multicooker, daržovės multicooker

Kategorijos