Publikavimo data: 2025-08-21
Moliūgas su rūkyta triušiena.
Tai receptas, skirtas geros mitybos šalininkams ir kartu mėsos mėgėjams. Ne kiekvienas vyras įvertins troškintą moliūgą, net jei jis labai gerai iškeptas. Tačiau jei jis ruošiamas su mėsa ir net su rūkyta mėsa - visai kas kita. Paruošto patiekalo skonis ir aromatas patiks kiekvienam šeimos nariui.
Žingsnis 1
Atskirkite mėsą nuo kaulų ir susmulkinkite blenderiu.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite kubeliais ir 5 minutes pakepinkite keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus.
Žingsnis 3
Į svogūnus sudėkite smulkintą mėsą ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 4
Moliūgą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į svogūnų ir mėsos mišinį.
Žingsnis 5
Keptuvės turinį troškinkite 10 minučių. Jei moliūgas šviežias, o ne šaldytas, reikės įpilti 200 g vandens. Rūkytoje mėsoje yra pakankamai druskos, bet jei mėgstate sūriai, galite įberti šiek tiek daugiau druskos.
Kategorijos