Troškintas triušis su salierų stiebais receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Troškintas triušis su salierų stiebais receptas

Triušiena yra sveika ir skani. Triušiena nuolat įtraukiama į dietinius valgiaraščius, nes joje yra mažiausiai cholesterolio ir daugiausia vitaminų, makro- ir mikroelementų. Mėsoje gali būti nedidelis riebalų sluoksnis, todėl ji tampa dar švelnesnė ir sultingesnė. Svarbu ir tai, kad triušiena būtų gaminama gana paprastai.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Salierai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškintas triušis su salierų stiebais receptas Žingsnis 1
Nulupkite svogūną, morką, salierą, česnaką ir juos supjaustykite. Paruoškite gilų puodą arba keptuvę.

Žingsnis 2

Troškintas triušis su salierų stiebais receptas Žingsnis 2
Kumpius pasūdykite ir kepkite įkaitintoje keptuvėje aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Troškintas triušis su salierų stiebais receptas Žingsnis 3
Gilioje keptuvėje ant vidutinės ugnies su augaliniu aliejumi apkepkite smulkintas daržoves, kol jos taps auksinės spalvos. Sudėkite kumpio kumpius, čiobrelius, supilkite vyną ir 1 minutę kaitinkite ant stiprios ugnies. Tada supilkite į keptuvę vandenį ir troškinkite triušieną 1 valandą.

Žingsnis 4

Troškintas triušis su salierų stiebais receptas Žingsnis 4
Atskirame dubenyje sumaišykite grietinę ir miltus, supilkite mišinį ant kumpių ir troškinkite dar 15 minučių.

Žingsnis 5

Troškintas triušis su salierų stiebais receptas Žingsnis 5
Patiekite virtus kumpius su mėgstamu garnyru.Troškintas triušis puikiai tiks su ryžiais arba bulvių koše.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos