Publikavimo data: 2024-02-04
Troškintas triušis su salierų stiebais receptas
Triušiena yra sveika ir skani. Triušiena nuolat įtraukiama į dietinius valgiaraščius, nes joje yra mažiausiai cholesterolio ir daugiausia vitaminų, makro- ir mikroelementų. Mėsoje gali būti nedidelis riebalų sluoksnis, todėl ji tampa dar švelnesnė ir sultingesnė. Svarbu ir tai, kad triušiena būtų gaminama gana paprastai.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną, morką, salierą, česnaką ir juos supjaustykite. Paruoškite gilų puodą arba keptuvę.
Žingsnis 2
Kumpius pasūdykite ir kepkite įkaitintoje keptuvėje aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Gilioje keptuvėje ant vidutinės ugnies su augaliniu aliejumi apkepkite smulkintas daržoves, kol jos taps auksinės spalvos. Sudėkite kumpio kumpius, čiobrelius, supilkite vyną ir 1 minutę kaitinkite ant stiprios ugnies. Tada supilkite į keptuvę vandenį ir troškinkite triušieną 1 valandą.
Žingsnis 4
Atskirame dubenyje sumaišykite grietinę ir miltus, supilkite mišinį ant kumpių ir troškinkite dar 15 minučių.
Žingsnis 5
Patiekite virtus kumpius su mėgstamu garnyru.Troškintas triušis puikiai tiks su ryžiais arba bulvių koše.
Kategorijos