Triušis lėtoje viryklėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Triušis lėtoje viryklėje

Daugiafunkcinė viryklė yra nepakeičiamas kiekvienos namų šeimininkės pagalbininkas, nes padeda sutaupyti laiko, praleidžiamo prie viryklės, kad jį galėtumėte skirti sau ar savo artimiesiems. Multicooker keptuvėje troškintas triušis gaunasi ne prastesnis nei keptas orkaitėje. Švelni dietinė mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų ir pripildo viską aplinkui maloniu aromatu. O grietinės padažas ir prieskoniai padeda skoniui atsiskleisti dar ryškiau. Šiam patiekalui rinkitės atšaldytą jauną triušieną, kad ji nebūtų kieta.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Triušis lėtoje viryklėje Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite porcijomis - dideliais arba šiek tiek mažesniais gabalėliais.

Žingsnis 2

Triušis lėtoje viryklėje Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite morkas ir svogūną, susmulkinkite česnaką ir petražoles.

Žingsnis 3

Triušis lėtoje viryklėje Žingsnis 3
Į multicookerio dubenį įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus (1-2 valgomuosius šaukštus), sudėkite morkas, svogūnus ir česnakus.

Žingsnis 4

Triušis lėtoje viryklėje Žingsnis 4
Ant daržovių sudėkite triušienos gabalėlius, pabarstykite prieskoniais ir druska. Įjunkite "Kepimo" režimą ir apkepkite mėsą iš visų pusių. Galite įpilti pusę puodelio vandens, kad triušiena būtų dar minkštesnė.

Žingsnis 5

Triušis lėtoje viryklėje Žingsnis 5
Įpilkite dar puodelį vandens ir grietinės padažo, uždarykite dangtį ir 1 valandą virkite įjungę "Braise".

Žingsnis 6

Triušis lėtoje viryklėje Žingsnis 6
Likus kelioms minutėms iki virimo arba vos išjungus, sudėkite sviestą ir šviežias žoleles, maišykite, kol sviestas ištirps.

Žingsnis 7

Triušis lėtoje viryklėje Žingsnis 7
Išdėliokite patiekalą į lėkštes ir mėgaukitės švelnios mėsos ir daržovių skoniu bei aromatu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos