Publikavimo data: 2024-03-25
Triušis lėtoje viryklėje
Daugiafunkcinė viryklė yra nepakeičiamas kiekvienos namų šeimininkės pagalbininkas, nes padeda sutaupyti laiko, praleidžiamo prie viryklės, kad jį galėtumėte skirti sau ar savo artimiesiems. Multicooker keptuvėje troškintas triušis gaunasi ne prastesnis nei keptas orkaitėje. Švelni dietinė mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų ir pripildo viską aplinkui maloniu aromatu. O grietinės padažas ir prieskoniai padeda skoniui atsiskleisti dar ryškiau. Šiam patiekalui rinkitės atšaldytą jauną triušieną, kad ji nebūtų kieta.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite porcijomis - dideliais arba šiek tiek mažesniais gabalėliais.
Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite morkas ir svogūną, susmulkinkite česnaką ir petražoles.
Žingsnis 3
Į multicookerio dubenį įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus (1-2 valgomuosius šaukštus), sudėkite morkas, svogūnus ir česnakus.
Žingsnis 4
Ant daržovių sudėkite triušienos gabalėlius, pabarstykite prieskoniais ir druska. Įjunkite "Kepimo" režimą ir apkepkite mėsą iš visų pusių. Galite įpilti pusę puodelio vandens, kad triušiena būtų dar minkštesnė.
Žingsnis 5
Įpilkite dar puodelį vandens ir grietinės padažo, uždarykite dangtį ir 1 valandą virkite įjungę "Braise".
Žingsnis 6
Likus kelioms minutėms iki virimo arba vos išjungus, sudėkite sviestą ir šviežias žoleles, maišykite, kol sviestas ištirps.
Žingsnis 7
Išdėliokite patiekalą į lėkštes ir mėgaukitės švelnios mėsos ir daržovių skoniu bei aromatu.
Kategorijos