Triušis grietinėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Triušis grietinėje

Triušiena pasižymi nuostabia nauda. Tik įsivaizduokite: triušienoje yra visų aminorūgščių, kurių žmogus turėtų gauti su maistu. Taigi, skani triušiena su grietinės padažu, paruošta keptuvėje, yra sveiki mažai kaloringi pietūs.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Salierai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Triušis grietinėje Žingsnis 1
Kumpius pasūdykite ir kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Triušis grietinėje Žingsnis 2
Gilioje keptuvėje likusiame aliejuje apkepkite svogūną, morkas, saliero šaknį ir grybus, kol taps auksinės spalvos. Į keptuvę sudėkite triušieną ir įberkite čiobrelių.

Žingsnis 3

Triušis grietinėje Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite vyną, troškinkite minutę, sudėkite česnakus, tada supilkite vandenį ir toliau troškinkite triušį uždengę dangčiu 60 minučių.

Žingsnis 4

Triušis grietinėje Žingsnis 4
Sudėkite grietinės ir miltų mišinį į triušieną ir troškinkite dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos