Publikavimo data: 2024-03-23
Triušis grietinėje
Triušiena pasižymi nuostabia nauda. Tik įsivaizduokite: triušienoje yra visų aminorūgščių, kurių žmogus turėtų gauti su maistu. Taigi, skani triušiena su grietinės padažu, paruošta keptuvėje, yra sveiki mažai kaloringi pietūs.
Žingsnis 1
Kumpius pasūdykite ir kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Gilioje keptuvėje likusiame aliejuje apkepkite svogūną, morkas, saliero šaknį ir grybus, kol taps auksinės spalvos. Į keptuvę sudėkite triušieną ir įberkite čiobrelių.
Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite vyną, troškinkite minutę, sudėkite česnakus, tada supilkite vandenį ir toliau troškinkite triušį uždengę dangčiu 60 minučių.
Žingsnis 4
Sudėkite grietinės ir miltų mišinį į triušieną ir troškinkite dar 15 minučių.
Kategorijos