Publikavimo data: 2024-09-22
Moliūgų akys
"Ajika" yra unikalus produktas dėl savo savybių. Jis stiprina imunitetą, stiprina organizmo apsaugą nuo kvėpavimo takų ligų ir įvairių virusų, gerina virškinimą, skatina apetitą. Adžika yra gruziniškas patiekalas, o tarp gruzinų - labiausiai ilgaamžių, todėl apibendrinant galima daryti išvadą - adžika yra labai sveikas ir skanus patiekalas. O toks patiekalas iš moliūgo gaunasi minkštas ir labai gražios ryškios spalvos.
Žingsnis 1
Visas paruoštas daržoves, išskyrus česnakus, sumalkite, sudėkite į katilą, gerai išmaišykite ir padėkite ant ugnies. Kai daržovės užvirs, ugnį sumažinkite iki mažos ir troškinkite daržoves pusantros valandos, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 2
Dabar į troškintas daržoves sudėkite česnaką, cukrų, druską, augalinį aliejų ir troškinkite dar 30 minučių. Po šio laiko supilkite actą.
Žingsnis 3
Gerai sumaišykite adžiką ir actą ir užvirinkite. Į paruoštus stiklainius atsargiai sudėkite verdančią adžiką. Stiklainius užsukite, apverskite aukštyn kojomis, uždenkite šiltu apklotu, kol visiškai atvės. Suktinukus laikykite vėsioje vietoje.
Kategorijos