Moliūgų akys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Moliūgų akys

"Ajika" yra unikalus produktas dėl savo savybių. Jis stiprina imunitetą, stiprina organizmo apsaugą nuo kvėpavimo takų ligų ir įvairių virusų, gerina virškinimą, skatina apetitą. Adžika yra gruziniškas patiekalas, o tarp gruzinų - labiausiai ilgaamžių, todėl apibendrinant galima daryti išvadą - adžika yra labai sveikas ir skanus patiekalas. O toks patiekalas iš moliūgo gaunasi minkštas ir labai gražios ryškios spalvos.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
76 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 5/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų akys Žingsnis 1
Visas paruoštas daržoves, išskyrus česnakus, sumalkite, sudėkite į katilą, gerai išmaišykite ir padėkite ant ugnies. Kai daržovės užvirs, ugnį sumažinkite iki mažos ir troškinkite daržoves pusantros valandos, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 2

Moliūgų akys Žingsnis 2
Dabar į troškintas daržoves sudėkite česnaką, cukrų, druską, augalinį aliejų ir troškinkite dar 30 minučių. Po šio laiko supilkite actą.

Žingsnis 3

Moliūgų akys Žingsnis 3
Gerai sumaišykite adžiką ir actą ir užvirinkite. Į paruoštus stiklainius atsargiai sudėkite verdančią adžiką. Stiklainius užsukite, apverskite aukštyn kojomis, uždenkite šiltu apklotu, kol visiškai atvės. Suktinukus laikykite vėsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos