Moliūgų blyneliai su cinamonu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Moliūgų blyneliai su cinamonu

Rudenį moliūgų patiekalai tampa ypač populiarūs. Jis kepamas su mėsa, iš jo gaminami saldūs apkepai ir net pyragai. Siūlome pasigaminti moliūgų paplotėlius su cinamonu - tai skanu, greita ir labai paprasta. Įtraukti moliūgą į savo mitybą - labai geras sprendimas, nes jame gausu vitaminų ir mikroelementų, jis gerina virškinimą, padeda pašalinti toksinus ir stiprina imuninę sistemą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
235 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.81/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų blyneliai su cinamonu Žingsnis 1
Tyrės paruošimas: nulupkite nuluptas daržoves, nuplaukite jas ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite jas į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu taip, kad vanduo siektų pusę daržovių tūrio. Išvirkite moliūgą, kol suminkštės, nusausinkite ir panardinamuoju maišytuvu sutrinkite. Tyrę atvėsinkite ir 2-3 dienas laikykite šaldytuve.

Žingsnis 2

Moliūgų blyneliai su cinamonu Žingsnis 2
Iš atšaldytos moliūgų tyrės ir likusių ingredientų paruoškite tešlą. Pirmiausia atskirame dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus - miltus, kepimo miltelius, cukrų, muskatą ir cinamoną.

Žingsnis 3

Moliūgų blyneliai su cinamonu Žingsnis 3
Sudėkite visus skystus ingredientus: pieną, ištirpintą sviestą, obuolių actą ir kiaušinius atskirai ir išmaišykite iki vientisos masės. Palaipsniui supilkite skystį į miltus ir maišykite, kol neliks gumuliukų.

Žingsnis 4

Moliūgų blyneliai su cinamonu Žingsnis 4
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus kepimui arba naudokite nepridegančią keptuvę ir kepkite be aliejaus. Kepkite paplotėlius po 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos