Publikavimo data: 2025-08-17
Moliūgų blyneliai su cinamonu ir apelsinais
Moliūgų mėgėjams. Paprasta, greita, skanu.
Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite nuo žievės ir sėklų.
Žingsnis 2
Moliūgą sutarkuokite vidutine tarka.
Žingsnis 3
Sudėkite kiaušinius ir cukrų. Viską sumaišykite.
Žingsnis 4
Supilkite 1 arbatinį šaukštelį sodos, 1/4 arbatinio šaukštelio cinamono, žiupsnelį druskos, 1 arbatinį šaukštelį apelsino žievelės ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Nedidelėmis dalimis suberkite miltus (aš naudojau viso grūdo miltus, bet galite naudoti bet kokius miltus). Mišinys turi būti tirštos grietinės konsistencijos. Miltų kiekis priklauso nuo moliūgo sultingumo.
Žingsnis 6
Kepkite keptuvėje su trupučiu saulėgrąžų aliejaus.
Žingsnis 7
Kepkite iš abiejų pusių.
Kategorijos