Moliūgų blyneliai su cinamonu ir imbieru ant ryžių miltų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Moliūgų blyneliai su cinamonu ir imbieru ant ryžių miltų

Skanus ir originalus klasikinių pusryčių blynų receptas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Moliūgų blyneliai su cinamonu ir imbieru ant ryžių miltų Žingsnis 1
Į švarų ir sausą dubenį sudėkite keptą moliūgą, kiaušinį ir pieną.

Žingsnis 2

Moliūgų blyneliai su cinamonu ir imbieru ant ryžių miltų Žingsnis 2
Sudėkite sausus mišinius, kepimo miltelius, kepimo miltelius, cukrų, druską, cinamoną ir imbierą.

Žingsnis 3

Moliūgų blyneliai su cinamonu ir imbieru ant ryžių miltų Žingsnis 3
Viską suplakite mikseriu iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Moliūgų blyneliai su cinamonu ir imbieru ant ryžių miltų Žingsnis 4
Į mišinį suberkite miltus, kruopščiai išmaišykite, suberkite sultenes.

Žingsnis 5

Moliūgų blyneliai su cinamonu ir imbieru ant ryžių miltų Žingsnis 5
Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite keptuvę.

Žingsnis 6

Moliūgų blyneliai su cinamonu ir imbieru ant ryžių miltų Žingsnis 6
Kepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos